Un film de scurt metraj nu poate fi descris, povestit, incadrat in tipare... impus de o singura regula, sa dureze intre 60 de secunde si 60 minute, ofera in totalitate libertate de creatie regizorului. In acest scurt timp este prezentata o idee, un gand, o poveste sau un punct de vedere creat cu iscusinta pentru al invalui, sensibiliza si al face constient pe spectator de aceasta forma a artei.

Despre MOSAIC

Fara nici un fel de indoiala, arta si cultura sunt experiente incredibil de influente si revigorante in societate. Festivalurile par sa aiba succes in a genera o atmosfera stimulatoare si vesela de colectivitate intre oameni. Acestea sunt instrumente superbe pentru a atinge necesitatile publicului in ceea ce priveste cinematografia, a introduce viziuni si idei, pentru a comunica simtul artei si a reflectiilor de gen cultural.

Un Festival International de Film de scurt metraj este o premiera in Republica Moldova dar tinde sa dobandeasca apreciere si un veritabil renume international.

Festivalul de Film de scurt metraj MOSAIC propune o formula ideala pentru captivarea atentiei spectatorului prin multiple mijloace si creaza un cadru festiv in contextul cultural.

Adresa noastra : Str. Bulgara 26, 2
MD - 2001 Chisinau Republica Moldova
Tel/fax: + (373) 26 02 37; 26 02 38; 069 188 291;
E-mail: sffm@moldova-intershortfilmfest.org
Web page: www.moldova-intershortfilmfest.org
Web page: www.fscmd.org